Varni pred ogljikovim monoksidom

Detektorji ogljikovega monoksida so vam na voljo v naši spletni trgovini.
Figelj d.o.o. - Tehnična trgovina z plini in instalacijskim materijalom. Distribucija tehničnega in gospodinjskega plina Smo podjetje, ki se ukvarja z distribucijo tehničnih in gospodinjskih plinov, prodajo materiala za plinske instalacije in centralno ogrevanje ter za vodovod ter prodajo plinske opreme za kampiranje in prosti čas. NAROČI ZELENO JEKLENKO Naročilo dostave plina v jeklenki na dom DOSTAVLJAMO PO CELOTNEM GORIŠKEM OBMOČJU.

Čas kurilne sezone je tu. Zaščitite sebe in svoje najdražje z detektorji ogljikovega monoksida in preprečite resne, morebiti celo usodne posledice zastrupitve s tem nevidnim plinom.

Ogljikovemu monoksidu pravimo tihi ubijalec z razlogom. Je zelo strupen plin, obenem pa ga s človeškimi čutili ne moremo zaznati, saj je brez barve, vonja in okusa. Zato smo nevarnosti lahko izpostavljeni praktično kjerkoli, pa tega pravočasno ne bomo odkrili. Še posebej moramo biti pozorni v slabo prezračenih kurilnicah in prostorih s pečjo, garažah, poškodovanih dimnikih, kuhinjah s plinsko ploščo, avtodomih, plovilih … vse povsod kjer je prisotno izgorevanje fosilnih goriv.

Detektorji ogljikovega monoksida so vam na voljo v naši spletni trgovini.